10'ın En İyi 2017 Ucuz Akıllı Telefonları

En iyi ucuz akıllı telefonlar

Günümüzde, farklı versiyonlarda çok sayıda akıllı telefon markası olmasına rağmen, istediğiniz fonksiyonlara sahip ucuz bir akıllı telefon seçmeniz hala zor. Peki Amazon veya Walmart en iyi akıllı telefonlar nasıl seçilir? İPhone veya Samsung ile benzer işlevlere sahip bir akıllı telefon istiyorsanız, okumaya devam edin. Bu pasajda, bu yılki en popüler telefonlarda en yeni yorumları ve satın alma kılavuzunu sonlandıracağız. Ayrıca akıllı telefonla ilgili temel özellikleri üst listede de sağlayacağız.

1. Moto G5

Moto G5, net ve canlı bir HD ekrana sahip, düşük fiyata yarı metal gövdeli yeni bir tasarım kullanıyor. Bu ucuz akıllı telefon, en hızlı yonga seti olmasa da ve NFC içermese de, istisnai durumunuza ulaşmanız için özel bir şey sunuyor.

MOTO G5

Moto G5 4G Amazon Fiyat: US $ 215.19

Ağırlık: 145g RAM 2 GB
Boyutlar: 144 73 x x 9.5mm Depolama 32 GB
OS: android pil 2800mAh
Ekran boyutu: 5 inç Arka kamera 13 MP
Çözüm: X 1080 1920 Ön kamera 5 MP
CPU: Snapdragon 430    

Büyük tamamlayıcı Android bütçe pazarında şu anda bir tane olabilir. Kalitesi, daha pahalı bir akıllı telefon tuttuğunuzu hissetmenizi sağlayabilir.

2. Moto G4

Moto G4, Moto G5 ile aynı seriden başka bir ucuz akıllı telefon, jiroskopsuz basit, çekici bir tasarıma sahip. Aynı zamanda bir Full HD ekran, daha iyi işlemci, daha fazla depolama ve bellek sunan mükemmel değere sahiptir.

MOTO G4

Moto G4 Başbakan Özel Amazon Fiyat: US $ 149.99

Ağırlık: 137g RAM 2 GB
Boyutlar: 144 72 x x 9.9mm Depolama 32 GB
OS: android pil 2800mAh
Ekran boyutu: 5 inç Arka kamera 8 MP
Çözüm: X 720 1280 Ön kamera 5 MP
CPU: Snapdragon 410    

Aynı akıllı telefonun NFC olmadığı halde, Moto G4'te Android Pay'i kullanamazsınız, ancak akıllı telefonla parlak bir ekran ve güçlü bir performans getireceğinden emin olabilirsiniz.

3. Onur 5X

Onur 5X, son düşük maliyetli telefon olarak adlandırılır. Katı performans, parça metal çerçeve, scatty kamera ve amiral gemisi tasarımı ve diğer avantajları gösteren büyük bir değere sahiptir. Ucuz akıllı telefon AT & T, T-Mobile ağları ile uyumludur.

Onur 5X

Huawei Onur 5X Amazon Fiyat: US $ 149.99

Ağırlık: 120g RAM 2 GB
Boyutlar: 142.6 71.8 x x 7.1mm Depolama 16 GB
OS: android pil 2300mAh
Ekran boyutu: 5.5 inç Arka kamera 13 MP
Çözüm: X 720 1280 Ön kamera 8 MP
CPU: Qualcomm 64-bit Octa Çekirdek    

Bütçe akıllı telefonunda neredeyse standart haline gelen ve üzerine inşa edilen her şeyi alır. Bu nedenle, 5C Onur düşük maliyetli mobil yükseltme için çok güçlü bir ucuz akıllı telefon seçimidir.

4. Sony Xperia E5

Sony Xperia E5, Sony'nin en yeni bütçe telefonu olarak da adlandırılan çekici tasarımı ve güzel ekranı ile en ucuz akıllı telefonlardan biridir. Akıllı telefonun 13-megapiksel kamerası, kamera ayarlarını otomatik olarak ayarlayan Otomatik Sahne Tanıma ile kullanımı ve akıllı kullanımı kolaydır.

Sony Xperia E5
Ağırlık: 147g RAM 1.5 GB
Boyutlar: 144 69 x x 8.2mm Depolama 16 GB
OS: Android 6 pil 2300mAh
Ekran boyutu: 5 inç Arka kamera 13 MP
Çözüm: X 720 1280 Ön kamera 5 MP
CPU: MT6735    

Xperia E5, günlük görevleri kolaylıkla yapmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, telefonunuzda depresyona uğramadan videoyu izlemek için iyi bir ekran var. Kameralı güzel ve ucuz bir akıllı telefon olmalı.

5. Vodafone Smart Prime 7

Vodafone Smart Prime 7, ülkenin en büyük ağlarından biri gibi en ucuz akıllı telefon listesi olmalı. Özel etkinliklerle $ 29.90 için Amazon'dan bile alabilirsiniz.

Vodafone Smart Prime 7

Vodafone Smart Prime 7 Amazon Fiyatı: US $ 29.90

Ağırlık: 128g RAM 1.5 GB
Boyutlar: 144 72 x x 7.99mm Depolama 8 GB
OS: Android 6 pil N / A
Ekran boyutu: 5 inç Arka kamera 13 MP
Çözüm: X 720 1280 Ön kamera 5 MP
CPU: Qualcomm Dört Çekirdekli    

Ama ucuz akıllı telefon için birçok sınırlama var. Zayıf bir kamera ve zayıf bir depolama alanına sahip olmasına rağmen, net ekranı ve akıcı performansı için Vodafone Smart Prime 7'i beğeneceğinizi düşünüyorum.

6. LG X Ekranı

LG X Screen, sağlam bir yapı kalitesine ve ikinci ekrana sahip ancak Poor'un ön kamerası var. Ama LG'nin hayranıysanız, X Screen, G5 gibi bir amiral gemisi akıllı telefonunu kullanmak istemezseniz hemen satın alabileceğiniz en ucuz akıllı telefon olabilir.

LG X Ekranı

LG X Ekran Amazon Fiyat: US $ 129.95

Ağırlık: 120g RAM 1.5 GB
Boyutlar: 142.6 71.8 x x 7.1mm Depolama 8 GB
OS: Android 6 pil 2300 mAh
Ekran boyutu: 5 inç Arka kamera 13 MP
Çözüm: X 720 1280 Ön kamera 5 MP
CPU: Qualcomm Dört Çekirdekli    

LG'nin en yeni bütçe el cihazı ikinci, her zaman açık bir ekrana sahipken, 200 TL'nin altında olan hiçbir akıllı telefon size sunmuyor. LG X Screen, LG X Screen için gerçekten harika bir akıllı telefon seçeneği olabilir.

7. Xiaomi Redmi Not 4

Xiaomi Redmi Note 3'in tasarımı, zarif metal gövdede teknoloji olarak ilerlemiştir, bu nedenle mükemmel bir tasarım ve fiyat için performansa sahip mükemmel bir bütçe Android akıllı telefon.

Xiaomi Redmi Not 4

LG X Ekran Amazon Fiyat: US $ 189.99

Ağırlık: 165g RAM 2 GB
Boyutlar: 151 76 x x 8.5mm Depolama 32 GB
OS: Android 6 pil 4100 mAh
Ekran boyutu: 5.5 inç Arka kamera 13 MP
Çözüm: X 1080 1920 Ön kamera 5 MP
CPU: Qualcomm Sekiz Çekirdekli    

Listelenen diğer akıllı telefonla karşılaştırıldığında, cihaz ayarlarda daha gelişmiş. Bu nedenle, her zaman iyi bir ışıkta ucuz bir akıllı telefon arıyorsanız, o zaman bunu düşünmekten daha fazla çekinmeyin

8. HTC Desire 530

Eğer boya işini seviyorsanız, HTC Desire 530 sizi rahatlatabilirken, ucuz akıllı telefon benzersiz mikro sıçrama stili, etkileyici ses ve ön ve arka kameraları ile olağanüstü bir performans sergiliyor.

HTC Desire 530

HTC Desire 530 Amazon Fiyatı: US $ 171.82

Ağırlık: 140g RAM 1.5 GB
Boyutlar: 146.9 70.9 x x 8.3mm Depolama 16 GB
OS: Android 6 pil 2200 mAh
Ekran boyutu: 5.5 inç Arka kamera 8 MP
Çözüm: X 1080 1920 Ön kamera 5 MP
CPU: Qualcomm Dört Çekirdekli    

Dolayısıyla, fotoğraflarda belirli bir talebe sahip ucuz bir akıllı telefon seçiyorsanız, HTC Desire 530 size sunabilir. Ayrıca akıllı telefondan Bluetooth, NFC, Nano SIM ve GPS'e de erişebilirsiniz.

9. Meizu M3 Notu

Meizu M3 Not, ucuz fiyata harika bir akıllı telefon. Olağanüstü bir batarya ömrüne ve güzel bir metal gövdeli tasarıma, genç için bir çeşit kalite olarak uzun ömürlü güzelliğe sahiptir.

Meizu M3 Notlar

Meizu M3 Note Amazon Fiyat: US $ 175.00

Ağırlık: 163g RAM 2 GB
Boyutlar: X 153.6 75.5 8.2 mm x Depolama 16 GB
OS: Android 5.1 pil 4100 mAh
Ekran boyutu: 5.5 inç Arka kamera 13 MP
Çözüm: X 1080 1920 Ön kamera 5 MP
CPU: Mediatek Dört Çekirdekli    

Meizu M3 Not size ucuz bir akıllı telefon seçeneği söyleyecektir, sadece benzersiz değil, aynı zamanda daha hafif ve zarif olacaktır. Bir moda tasarımı ile en sevdiğim ucuz akıllı telefon olmalı.

10. Wileyfox Swift 2 Plus

Wileyfox Swift 2 Plus, düşük bir fiyat için harika bir tasarıma ve pürüzsüz bir performansa sahiptir. Kamera için HDR olmasa da, kamera iyi çekimler yapabilmekte ve parmak izi sensörü iyi çalışıyor.

Wileyfox Swift 2 Plus

Wileyfox Swift 2 Plus Amazon Fiyat: US $ 175.00

Ağırlık: 158g RAM 2 GB
Boyutlar: 143.7 71.9 x x 8.6mm Depolama 16 GB
OS: Android 6 pil 2700 mAh
Ekran boyutu: 5 inç Arka kamera 16 MP
Çözüm: X 1280 720 Ön kamera 8 MP
CPU: Snapdragon 430    

Bu ucuz akıllı telefon aynı ince, zarif eğrilere ve muhteşem tasarıma sahiptir. Daha fazla depolama kapasitesi daha fazla medya ve oyun için sizi gerçekten tatmin edebilir.

Sonuç

Öyleyse şimdi en ucuz akıllı telefonlarını seçmek konusunda kafa karıştırıyor musunuz? Listelenen telefonlar hakkında bilgi daha uygun. Akıllı telefonun seçimini yapacak ve sonunda kullanmaktan mutlu olacaksınız. Ucuz akıllı telefonlar olarak önerilmelerine rağmen, bunların hepsinin işlevlerinde zayıf oldukları anlamına gelmez. Aksine, size hala unutulmaz bir deneyim sunacaklar. Dahası, herhangi bir sorun ya da öneriniz varsa, sizi duymaktan memnun oluruz.

Yorum YapTartışmaya katılmak ve yorumlarınızı paylaşmak için burayı tıklayın