PC / Mac / Android / iPhone'da Oynatılmayan YouTube Videolarının Sorunu Nasıl Çözülür?

YouTube Oynatılmıyor

Belki de daha önce oynatılmayan YouTube videosuyla ilgili sıkıntıyla karşılaştınız. YouTube'un bu veya bunun için çalışmasının durması nadir değildir. "YouTube videosu başlamıyor", "Video yavaş yükleniyor", "YouTube videoları yüklenmiyor", Chrome, dizüstü bilgisayar veya iPhone, iPad, Android vb. "Oynat", "video takılı kalır" ve "Vdeo Oynatıcı videosuzdur". Herkes, YouTube videolarını sorunsuz bir şekilde çözmek için sorun değil, burada YouTube oynatma sorunu için nedenleri ve çözümleri açık bir şekilde listeliyoruz.

YouTube videolarındaki sorunlar ve çözümler oynatılmıyor

1. Çok fazla tarayıcı önbelleği ve çerez

Önbellek, web tarayıcınızın daha hızlı çalışmasını sağlayan verileri içeren gizli bir depolama alanı anlamına gelir. Çerezler, cihazlarınızda depolanan küçük dosyalardır. Ancak çok fazla önbellek ve çerez, videonun YouTube'da oynamasına yol açacaktır. Tarayıcınızın veya yüklü uzantısının özelliği de YouTube'u etkileyebilir ve YouTube'un sorunlarına neden olabilir. Bu nedenle, YouTube videolarınızda Chrome, Safari, Firefox vb. Oynatılmıyorken kullanıcılar önbelleğe ve çerezlere aynı dikkati göstermelidir. YouTube çalışmıyor Bunun gibi bir sorun olursa, web sayfanızın boş olduğundan emin olmak için YouTube çerezlerini ve verilerinizi tarayıcınızın geçici önbelleğinden temizlemeye çalışın.

Çözüm: Önbelleği ve çerezleri temizle ve daha sonra YouTube videolarını tekrar oynatmak için tarayıcınızı yeniden başlatın. Aşağıda farklı tarayıcılar hakkında ayrıntılı kullanım talimatı verilmiştir.

  • Firefox: Le Marchê'nin deri koleksiyonlarını görmek için Firefox Menü> Tarihçe > Yakın Geçmişi Temizle > Ayrıntılar > Önbellek > Şimdi Temizle;
  • Krom: Le Marchê'nin deri koleksiyonlarını görmek için krom Menü> Ayarlar > Gelişmiş ayarları göster > Tarama Verilerini Temizle > boş the Önbellek/ Sil Çerezler (Cookies);
  • IE: Le Marchê'nin deri koleksiyonlarını görmek için vites simge> Güvenlik > Gözatma Geçmişini Sil > Geçici Internet Dosyaları/ Sık Kullanılanlar Web Sitesi Verilerini Koru> Sil;
  • Safari (Mac OS X için): Le Marchê'nin deri koleksiyonlarını görmek için safari Menü> Boş Önbellek > boş.

2. Tarayıcı güncel değil

Tarayıcınız güncel değilse, YouTube videolarınız oynatılamaz. Ne tür bir tarayıcı yüklü olursa olsun, tarayıcınızın güncel olup olmadığını göz önünde bulundurmanız gerekir. YouTube videoları oynatılmıyor. Nedeni bir eski tarayıcı Yeni teknolojinin benimsediği güvenliğinin yanı sıra hızdan da yararlanabilme yeteneğine sahip değil.

Çözüm: Tarayıcınızın sürümünü kontrol edin ve en son sürümle karşılaştırın. En son sürüm değilse, o zaman yapmalısınız yükseltmek tarayıcı güncelleme talimatını izler.

3. Yavaş internet bağlantısı

Bir videonun arabelleğe alınmasını beklemek için saatler harcarsanız, bu muhtemelen İnternet bağlantınızın çevrimiçi videoyu izlemek için yeterince hızlı olmadığı anlamına gelir. Başka bir deyişle, internet bağlantınız yeterince iyi değilse, YouTube arabellek sorunu. Yani, düşük kaliteli bir YouTube videosu bile uzun süreli arabelleğe alma ve dalgalı oynatmaya yol açabilir. Bu tür bir YouTube'u çözmek için sorun değil, başka birini kapatmanız önerilir.

Çözüm: İnternet bağlantınız yavaşsa, Tipard'ı kullanabilirsiniz. Video Dönüştürücü Ultimate YouTube videolarını çevrimiçi izlemek yerine PC'nize kaydetmek için. Çok akışlı indirme teknolojisi sayesinde, yazılım YouTube videosunu indir tarayıcınızda arabelleklerden çok daha hızlı. Araç herkes için ücretsizdir, zaman veya özellik sınırlaması yoktur.

4. Güvenlik duvarı blokajı

Bazen YouTube videosu bilgisayarınızda bir güvenlik duvarı sistemi tarafından engellenebilir. Güvenlik duvarı ağın güvenliğini sağlamak ve gelen ve giden ağ trafiğini kontrol etmek için kullanılır. Yerel Windows güvenlik duvarının, özellikle de her şey daha önce iyi çalıştığı takdirde YouTube videolarını engelleyebileceği şüpheli. YouTube videolarını yüklememe ile ilgili sorun, Comodo veya McAfee olanlar gibi üçüncü taraf güvenlik duvarlarında olabilir.

Çözüm: Bunlardan birine sahipseniz, YouTube videolarını tekrar kontrol etmek için onu devre dışı bırakmayı ve tarayıcınızı yeniden yüklemeyi deneyin. Eğer yardımcı olursa, ya engelleme güvenlik duvarını kaldır veya YouTube'u yetkili web siteleri listesine ekleyin.

Bununla birlikte, koruyucu antivirüs programı elbette PC için şarttır.

Kötü amaçlı yazılım her zaman PC'nizdeki bazı sorunlara neden olabilir. YouTube videosunun başarısızlıkla oynatılması bir istisna değildir. PC'nize bir antivirüs yüklendiğinden ve düzenli olarak taradığından emin olun.

5. JavaScript devre dışı

Birçok özelliğin çalışması için, tarayıcınızda JavaScript şarttır. Tarayıcınızı yavaşlatan bozuk resimler veya kekemelik gibi web sitelerinde bazı hatalar görüyorsanız, JavaScript'in devre dışı bırakılmış olabilir. JavaScript olmadan YouTube da oldukça berbat olur, çünkü birçok YouTube bileşeni sayfayı yeniden yüklemeden çalışır (sık kullanılanlar, oylar, yorumlar, yeni kanal tasarımı, ilgili videolar vb.) Ve JavaScript gerektirir.

Çözüm: Malısın JavaScript'i etkinleştir YouTube videolarını oynatmadan önce.

6. Adobe Flash Player'daki sorunlar

Deneyimli YouTube kullanıcıları olarak, neredeyse tüm YouTube videolarının günümüzde oynatılmaları için HTML5 oynatıcısı kullandığını biliyoruz, ancak videolardan bazıları hâlâ tarayıcıda izlenecek Adobe Flash Player eklentisini gerektiriyor. Belki de bu, güvenli olmayan bir indirme olduğuna inandıkları için Adobe Player yüklemesini görmezden geleceksin.

Ayrıca, bazen Adobe Flash Player'ı yüklemiş olsanız bile, YouTube ile ses / ses sorunu yaşamayabilirsiniz. Niye ya? Bir Adobe Flash Player yükleyebilir veya Adobe Flash Player'ın bazı eksik veriler vb. İle kırılmış olabilirsiniz.

Çözüm: Yürütülmeyen videoların YouTube hatalarından kaçınmak için Adobe Flash Player eklentisini yükle YouTube sitesine ilk kez geldiğinizde veya Adobe Flash Player'ı istemine göre güncellediğinizde.

7.Video kalitesi, YouTube videosuyla eşleşmiyor

YouTube, kullanıcıların en iyi görüntüleme deneyimini yaşamalarını sağlamak için video kalitesini düşükten yükseğe doğru ayarlamanıza olanak tanır. Bazen, bu mümkün. Ancak, seçtiğiniz video kalitesinin orijinal yükleme kalitesinden yüksek olması durumunda YouTube siyah ekran sorunu veya canlı YouTube videoları gibi YouTube videoları oynatılamaz. Video kalitesi, video oynatıcının boyutuna ve videonun standart tanım kullanılarak kaydedilmiş olması durumunda videonun kalitesine göre belirlenir; bu video kesinlikle yüksek tanımlı olarak kullanılamaz. .

Çözüm: Böyle bir durumda, sizin için bilge videonun kalitesini değiştir. Vites simgesine gidebilir ve tercih ettiğiniz kaliteyi seçebilirsiniz. Bu arada, YouTube videolarının gösterilmemesi için YouTube videosunu varsayılan video kalitesiyle izlemeniz gerekir.

8. Üçüncü taraf eklentileri

Aşağıdaki eklentiler ve eklentiler doğru YouTube çalışmasını etkileyebilir.

  • 1) Herhangi bir web hızlandırıcı türü - varsa, devre dışı bırakın veya YouTube için bu web sitesini hızlandırma seçeneğini belirtin.
  • 2) Her türlü reklam bloğu - YouTube'un karmaşık bir video para kazanma sistemine sahip olması nedeniyle, bazı reklam blokları video yüklemesini etkileyebilir.
  • 3) Eklentileri indir - iyi ve uygun göründükleri halde, çeşitli YouTube indirme eklentileri sadece YouTube işini yavaşlatmaz, aynı zamanda imkansız hale getirir.

Çözüm: Kapatın onları. YouTube videolarını indirmek isterseniz daha iyi kullanırsınız Video DownloaderÇünkü indirmeye başlamak için sadece YouTube video bağlantısına ihtiyaç duyuyor ve bu durum web sitesinin çalışmasını etkilemiyor.

9. Telefonunuz için eski sistem

Tüm android cihazlar zamanında sistem güncellemeleri almaz. Eski bir sisteme sahip olmak, bazı yazılım uygulamalarının özellikle YouTube uygulaması olmak üzere düzgün çalışmamasına neden olabilir. Yeni özellikleri desteklemek için YouTube veri API'sını güncelledikten sonra, YouTube mobil uygulaması artık eski cihazlarda çalışmayacaktır. İOS 7 veya daha yeni sürümleri çalıştıran bir iOS cihazı kullanan kişiler güvenlidir, ancak iPhone, iPad veya iPod Touch'ınız Apple işletim sisteminin daha eski bir sürümünü çalıştırıyorsa, YouTube'u kullanamazsınız.

İOS 7'i çalıştırabilen en eski sürüm iPhone 4. Önceki tüm nesiller iOS 6'te sınırlandırıldı.

Çözüm: Deneyebilirsiniz iOS sürümünü güncellemek Cihazınız bunu yapmaya izin veriyorsa veya videoları PC'de çevrimdışı indirmeye çalışıyorsa ve daha sonra cihaza aktarın.

10. Düşük Bellek

Düşük bellek, daha yavaş cihaz ve yavaş cihaz, YouTube gibi ağır uygulamaların çalıştırılamaması anlamına gelir. Dolayısıyla, telefon belleğinizi kontrol etmeniz ve bakımının yapıldığından ve yönetildiğinden emin olmanız önemlidir.

Çözüm: Hafızanızı yönetmenin birçok yolu var ve burada bunu yapmanın bazı yolları var. Bellek yönetim uygulamalarını ayrıca yardımcı olmak için de indirebilirsiniz cihazınızın performansını artırın ve hafızayı boşaltın.

PC / Mac / Android / iPhone'da Oynatılmayan YouTube Videolarının Sorunu Nasıl Çözülür?